(Semi)-Publieke en Non-Profit Sector

De wereld van de (semi-) publieke en non-profit sector evolueert snel. Burgers verwachten vandaag een efficiënte en correcte dienstverlening zowel offline als online, non-profit organisaties hebben nood aan een transparant en kwalitatief financieel beheer ... Dit brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Inzetten op digitale dienstverlening, de ontwikkeling van nieuwe technologieën (zoals e-facturatie en Big Data), de aankoop en implementatie van nieuwe systemen en processen en een gebruiksvriendelijke administratie zijn noodzakelijk.

TriFinance Public Center of Excellence


De Business Unit TriFinance Public Sector werkt aan de uitbouw van een eigen public community: TriFinance Public Center of Excellence. Hier bundelen we onze sectorkennis, finance competenties en expertise in beide domeinen. Via doorgedreven trainingen, uitgebreide kennisdeling, persoonlijke career coaching en mentoring on-the-job focussen we iedere dag op de groei en motivatie van onze Project Consultants. Daarnaast zijn het Me inc.®’ers, geboren ondernemers die geloven in de synergie van samenwerking en open communicatie. Het interne team bestaat uit professionals met expertise in Finance Management of rekrutering die ze combineren met praktijkervaring in diverse overheidsniveaus en -organisaties.

Wat kunnen we voor uw organisatie betekenen?


Door onze unieke combinatie van diensten en pragmatische aanpak kunnen we een oplossing bieden voor zeer diverse uitdagingen zoals:

  • analyse van operationele risico’s
  • verbeter- of veranderingstrajecten voor processen en systemen
  • selectie en implementatie van nieuwe systemen
  • opstellen van financiële rapporten
  • performante overheidsopdrachten
  • tijdelijke nood aan ondersteuning in Operations, Back Office, Finance, IT, HR, Legal, Interne en Externe Audit, BI, aankoopdienst ...
  • tijdelijke nood aan ondersteuning op gebied van nieuwe technologieën: e-facturatie, Big Data …
  • ...
 
Deel deze pagina via:
Neem contact op
Meer over onze Business Units
Lees ons magazine