Financiële instellingen

TriFinance Financiële instellingen is een snel groeiende unit van TriFinance.

Banken en verzekeringsmaatschappijen worden geconfronteerd met tal van uitdagingen veroorzaakt door veranderingen in het gedrag van de consument, technologische innovatie, het macro-economische klimaat en het nieuwe regelgevende kader. Het zijn disruptieve uitdagingen, die gevestigde bedrijfsmodellen ter discussie stellen. Wij willen financiële instellingen helpen om deze uitdagingen aan te gaan door hun activiteiten en bedrijfsmodellen te transformeren. We zijn ervan overtuigd dat een optimale transformatie mogelijk is als het managementteam de volgende vijf prioriteiten voor ogen houdt: de waarden van de bedrijfscultuur, IT-transformatie, omnichanneling, digitaal denken en optimaal inspelen op ontwikkelingen in de regelgeving.

Een unieke combinatie van diensten

Ruim 100 gepassioneerde consultants bieden pragmatische oplossingen via een combinatie van diensten, waaronder advies, projectmanagement en operationele ondersteuning. We bieden een unieke mix van praktijkgerichte vakkennis en een gepassioneerde houding. Via een doorgedreven mentorsysteem garanderen wij onze consultants continue, flexibele ondersteuning en expertise, om de kwaliteit van de dienstverlening te verzekeren.

Furthering people for better performance in do-how

Wij zijn van oordeel dat persoonlijke ontplooiing zowel voor onze consultants als voor onze cliënten de belangrijkste sleutel tot succes vormt. Het werk dat onze consultants leveren, is van hoge kwaliteit. Ze nemen initiatief en zijn overtuigd van de voordelen van synergie en samenwerking. Onze consultants hebben een passie voor de sector en zijn toegewijde initiatiefnemers die hun diensten precies weten af te stemmen op de omgeving en de behoeften van de cliënt. Met gezond verstand en professionele vakkennis reiken ze waardevolle inzichten aan of plaatsen ze vraagtekens bij gevestigde ideeën. Daarom kunnen wij voor onze cliënten net iets meer betekenen.

Wij beperken ons niet tot advies. We zijn betrokken bij het hele proces, van het eerste inzicht tot de uiteindelijke verwezenlijking. Onze businessunit creëert voornamelijk waarde in de volgende functionele domeinen:

  • Finance
  • Risk
  • Compliance
  • Operations

Dankzij onze uitgebreide vakkennis in:

  • Project Management
  • Process & Performance management
  • Data Management
  • Interim Management
Deel deze pagina via:
Neem contact op
Unieke combinatie van diensten