Werken als TriFinance consultant

Als TriFinance-consultant werk je in vast dienstverband, maar voer je finance projecten uit bij onze klanten. Iedere MeInc®-consultant heeft de motivatie om ‘net dat tikkeltje meer’ te bieden bij deze klanten. Daarmee bedoelen we diepgaande support leveren en ervoor zorgen dat de financiële functies van de klant echt meerwaarde creeëren.

Projecten gaan van junior naar meer senior tot echte advisory- en solutions-opdrachten. Afhankelijk van je expertise, ervaring en voorkeur word je ingezet bij een passend project. We werken voor grote en middelgrote bedrijven, financiële instellingen en de publieke sector.

Ook al zit je op andere projecten dan je collega’s, je staat er nooit alleen voor. We geloven dat de verscheidenheid aan kennis en expertise binnen TriFinance een meerwaarde kan bieden, zowel voor de ontwikkeling van onze mensen als voor het kwaliteitsniveau dat we aanhouden voor onze klanten.

Je wordt uitgedaagd om in korte tijd de materie onder de knie te krijgen en vervolgens resultaat te boeken. De ervaring die je opdoet binnen verschillende sectoren en organisaties helpt je bij het verder uitstippelen van je carrière. Wij helpen je daarbij met coaching. Zelfs als je denkt dat jouw nieuwe stap buiten TriFinance ligt. Hoe dat juist zit? Lees meer over onze eigenzinnige filosofie.

We zoeken overigens niet ‘zomaar’ mensen om ons te versterken. We zoeken finance professionals met een hoog MeInc®-gehalte. Self-starters die niet bang zijn voor onbekend terrein. Teamworkers, die hun intelligente ideeën ook willen uitvoeren en implementeren, in plaats van alles alleen op papier te zetten. TriFinance wil opdrachtgevers passende en concrete oplossingen bieden, geen dikke rapporten.

Deel deze pagina via: