Freelance Project Manager in samenwerking met TriFinance

Je bent een expert in finance met veel ervaring binnen een specifieke sector of discipline en je hebt gekozen voor de dynamiek van het ondernemerschap? Dan kunnen jij en TriFinance behoorlijk wat toegevoegde waarde bieden aan elkaar.

TriFinance heeft een breed platform voor interim managers en freelancers. We hebben er meer dan 2.000 in ons netwerk, die samen met onze consultants geïntegreerd worden in projecten. De toegevoegde waarde die je brengt, komt uit het implementeren van oplossingen en het behalen van concrete resultaten. Je kunt je dan ook aanpassen in elke situatie en aan de noden van elke klant.

Interim management gebeurt niet enkel via TriFinance maar vooral mét TriFinance: je staat er dus niet alleen voor. Je kunt voor je project vertrouwen op de expertise van onze verschillende Business Units: echte solution centers die gespecialiseerde support en projectmanagement bieden. Bovendien organiseren we networking events zodat je je kennis gemakkelijk kunt delen met TriFinance-mensen en andere freelancers.

Deel deze pagina via: