cover
Mensen de kans geven om te groeien, dat is onze drijfveer

  Trainingen

  Wij groeien als onze medewerkers of Me inc.®'ers (Me Incorporated) groeien. Dankzij dit unieke idee en onze mensgerichte visie zijn we een van de pioniers op het gebied van training en ontwikkeling.

  Het is een logische stap voor ons om deze kennis voortaan extern te delen. Onze klanten en ook andere organisaties kunnen immers heel wat voordeel halen uit onze praktijkgerichte expertise in financiële zaken, training en ontwikkeling.

  Vandaag bieden we dan ook enkele kwalitatieve trainingen aan, die worden ontwikkeld en gegeven door ervaren trainers. Ze werken actief aan projecten in hun expertisedomein en weten dus maar al te goed hoe het voelt om in uw schoenen te staan. Onze trainers ontwikkelen steevast trainingen op maat van uw behoeften, met praktische voorbeelden en reële situaties.

  We doen dit vanuit een passie om 'mensen naar een hoger niveau te tillen'. We zijn er immers van overtuigd dat dit essentieel is om te groeien als persoon. En om groei te realiseren in om het even welke organisatie.


   Deel deze pagina via: