Business Process Management & Improvement

TriFinance benadert Business Process Management vanuit het oogpunt van de efficiëntie van de ondernemingsprocessen. Deze processen efficiënter en effectiever maken is ons doel.

Onze aanpak bestaat er in operationele medewerkers dicht bij het design proces te betrekken, en hun bijdrage in de uittekening van de to be-processen te integreren. Wij geloven dat BPM in de allereerste plaats een mensgerichte activiteit is en in mindere mate een technische oefening. De beschrijving van processtromen en functiebeschrijvingen al dan niet aangevuld met proces mining is een noodzakelijke eerste stap, maar de echte toegevoegde waarde ligt in het ontsluiten van het potentieel van de mensen die deze activiteiten uitvoeren. Deze aanpak resulteert in een optimaal en werkbaar design, maar het verzekert evenzeer in de aanvaarding van nieuwe processen op de werkvloer.

Onze experten zijn zeer ervaren in de principes van het lean procesmanagement, maar wij laten de vormelijkheden die een theorie voorschrijft nooit primeren. Wij geven de voorkeur aan principes die relevant zijn voor een specifieke situatie, ook als dat afwijkt van de theorie. Onze methodes laten een systematische en gerichte aanpak toe, die de manier waarop mensen in uw organisatie werken en denken grondig verandert.

Kortom, wij vertrekken vanuit ons zicht op de business en

  • richten ons daarbij op de kernprocessen (order to cash, purchase to pay, record to report,…);
  • passen daarbij de lean principes toe;
  • passen ons steeds aan aan de noden van de klant;
  • en betrekken hierbij sterk de mensen op de werkvloer.
Deel deze pagina via:
Neem contact op