Management Information

Wij hebben een duidelijke visie op wat goede managementinformatie is en hoe je die verkrijgt met een harmonisch samenspel van systemen, processen en mensen.

Dat is niet enkel een kwestie van het optimaal organiseren en gebruiken van ERP-systemen. We helpen ook met het ontsluiten van de transactionele data tot geaggregeerde bedrijfsinformatie en bij het organiseren van kwalitatieve brongegevens. Want die zijn essentieel voor de aanlevering van hoogstaande managementinformatie.

Doorheen de informatiepiramide werken wij naar de meest transparante, efficiënte en goedkoopste setup van de verschillende lagen. We laten u geen extra software kopen als dat niet nodig is. Bij TriFinance houden we ook altijd vast aan onze onafhankelijke positie tegenover softwareleveranciers. Zo kunnen we altijd gaan voor de juiste oplossing, op maat van de specifieke klant.

TriFinance is sterk in het adviseren, ontwikkelen en implementeren van:

  • een Corporate Performance Management framework (CPM) dat het management in staat stelt om doelmatige beslissingen te nemen in lijn met de strategie
  • een adequate Business Intelligence-omgeving
  • ERP-systemen en processen, vanuit de transactionele omgeving tot en met de financiële reporting
  • processen die de kwaliteit van uw master data en andere brongegevens verbeteren en bewaken
Wij kunnen ook een combinatie maken van functionele en (ICT) technische expertise om een volledige oplossing te bieden.

Ontdek ons uniek trainingsaanbod: trainingen voor controllers, door controllers.

Deel deze pagina via:
Neem contact op
Onze informatiepiramide