Credit Management

TriFinance is gespecialiseerd in de analyse, optimalisatie en positionering van creditmanagement binnen een organisatie.

De ultieme doelstelling is om creditmanagement naar een meer strategisch niveau te brengen en de interactie met andere functies te bevorderen. De focus ligt hierbij op 4 activiteiten.

Training credit management

Een efficiënte werkwijze begint bij goede mensen die over voldoende kennis en kwaliteiten beschikken om hun taken optimaal uit te voeren. Om deze vaardigheden aan te scherpen, bieden we aantal trainingsmodules aan, zowel standaard als op maat van de klant. Verder coachen onze experts creditmanagers op een pragmatische wijze door hen bij te staan met tips and tricks. 

Procesoptimalisatie

End to-end procesmatig werken is de sleutel tot succes. We gebruiken onze pragmatische quickscan-methodologie om processen snel doorheen verscheidene departementen in kaart te brengen, te analyseren en te optimaliseren. Er wordt gebruikt gemaakt van data-analyse, interviews en observatie om de huidige situatie vast te leggen. Na toetsing aan best practices creëren we vervolgens, samen met onze klanten, een stappenplan naar hun ideale situatie.

Toolselectie en implementatie

Goede mensen en gestroomlijnde processen dienen ondersteund te worden door de juiste systemen. Onze kennis van en ervaring met master data management & governance, het capteren van de behoeften en de beschikbare tools op het vlak van creditmanagement laten ons toe bedrijven te ondersteunen in de zoektocht naar de ideale oplossing voor hun behoeften. Onze project managers bewaken de timing, kwaliteit en scope van de implementaties.

Tijdelijke ondersteuning in credit management

In tijden van verandering en bij onvoorziene omstandigheden kan tijdelijke hulp erg welkom zijn. In onze uitgebreide portefeuille van project consultants vinden we projectmanagers, credit managers, credit analisten, credit controllers en credit collectors terug.

Partners

Samenwerken met de beste partijen in de markt is essentieel voor ons. We zijn daarom ook trots om te vermelden dat we certified OnGuard partner zijn. Dit houdt in dat we implementaties, training en first line support aanbieden.

Neem contact op
Case Credit Management
Case Credit Management