Recruitment, Search & Selection

TriFinance is de partner bij uitstek voor finance professionals die hun carrière in eigen handen nemen.

Mensen laten groeien

Wij ontmoeten elk jaar meer dan 2000 financiële profielen en helpen daarvan jaarlijks zo’n 190 kandidaten aan hun volgende bestemming. Daarom zijn we meteen ook het unieke aanspreekpunt voor organisaties die op zoek zijn naar geschikte medewerkers.

Mensen doen groeien, furthering people, daar draait het om bij TriFinance. We begeleiden young potentials, mensen uit het middenkader en executives naar de volgende stap in hun beroepsloopbaan. We hebben een persoonlijke relatie met hen en met onze klanten. Dat maakt dat we succesvol zijn in onze constante zoektocht naar de perfecte match op alle niveaus.

Persoonlijke en transparante aanpak

We helpen de klant bij het definiëren van diens noden, competenties en diensten en zodra we met hem/haar hebben vastgelegd welk type medewerker aangewezen is, gaan we op zoek. Dat alles doen we, als netwerkorganisatie, op basis van onze expertise en kennis van de markt. We screenen, selecteren en maken in alle openheid een shortlist waarvan de namen helemaal voldoen aan de vastgelegde criteria en passen binnen de cultuur van de onderneming en in het team waar hij/zij terechtkomt.

Naast het zoeken en selecteren van de juiste profielen, besteden we evenveel aandacht aan de opvolging: evaluatie en ontwikkeling van de nieuwe medewerker. Zo waarborgen we een optimale return on investment.

Deel deze pagina via:
Neem contact op