Het Young Hub rekruteringsproces

Je bent net afgestudeerd of moet nog afstuderen en start de zoektocht naar de juiste job. Die eerste sollicitaties zijn best spannend. Om je voor te bereiden, ontdek je hier hoe het rekruteringsproces bij TriFinance verloopt.

Als Young Hub kan je starten op drie verschillende momenten: september, oktober of februari.

Wat zijn de stappen eens je je cv naar ons hebt gestuurd? 


1. Online solliciteren    

Je carrière in handen nemen, start met een klik op de knop. Bekijk de vacatures en solliciteer gericht, of stuur een open sollicitatie. Vul enkele gegevens in en voeg je cv en motivatiebrief toe. Twijfel je of Project Consultancy helemaal bij je past? Op onze website vind je ook heel wat jobs bij klanten van TriFinance.

2. Telefonisch gesprek              

We bellen je eerst op voor een gesprek en luisteren naar je motivatie en interesse om aan de slag te gaan bij TriFinance. Maak meteen van de gelegenheid gebruik en stel ons je eerste vragen. 

3. Elkaar echt leren kennen       

We willen je graag echt leren kennen. Daarom voer je gesprekken met mensen uit het interne team. Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar je verhaal en informeren je over de filosofie en structuur van TriFinance. Het tweede gesprek focust op specifieke competenties, soft en hard skills en je Me inc.® attitude. We zijn steeds benieuwd naar je vragen en feedback. In het laatste gesprek ontmoet je de Leader van je Blue Chip Boutique en krijg jij het woord, meer kunnen we nog niet verklappen. 

4. Een nieuwe stap in je carrière  

Het klikt! Je voelt dat TriFinance bij je past. Je hebt ons overtuigd van je talenten, vaardigheden en motivatie. We bellen je op met het goede nieuws, lichten ons contractvoorstel toe en beantwoorden met veel plezier al je vragen. Voor je echt start, spreken we opnieuw af voor de ondertekening van het contract. We leiden je graag rond in het kantoorgebouw en je ontmoet al enkele van je nieuwe collega’s.


Deel deze pagina via:
Sarah Criel Care Expert
+32 3 201 25 60