Het TriFinance Young Hub programma als eerste werkervaring

Het Young Hub-programma gaat van start met een opleiding van enkele weken over de hot topics binnen finance. Theorie en praktijk worden afgewisseld met behulp van verschillende business cases om je zo klaar te stomen voor je eerste project. Naast technische skills wordt er ook aandacht besteed aan de soft skills. En er is natuurlijk ook ruimte voor fun! Zo plannen we jaarlijks verschillende activiteiten met onze collega’s uit België, Nederland en Duitsland: teambuilding events, eindejaarsfeest ... En we organiseren regelmatig avonden rond een bepaald topic, niet alleen om kennis te delen, maar ook om bij te praten met collega’s.

TriFinance collega’s met de juiste ervaring of externe experten geven de trainingen, waarbij kennisdeling en interactiviteit centraal staat.

Kies je bestemming!


Eens je deze opleiding van twee weken achter de rug hebt, start je met je eerste project binnen jouw gekozen domein (Publieke Sector, Financiële Instellingen, Corporate Sector ...).


Career Coaching & Mentoring 


Als Me inc.®’er ben je de ondernemer van je eigen carrière maar we ondersteunen je gedurende je hele TriFinance carrière. Hoe we dat doen?

Career Coaching


Je krijgt begeleiding van een persoonlijke career coach. Met hem of haar kun je afstemmen waar je naartoe wil en kan je praten over hoe je jezelf ziet binnen je huidige en toekomstige functie(s). Die coaches zijn stuk voor stuk ervaren mensen die je helpen om je carrière verder uit te stippelen. Samen met hen neem je jouw carrière in eigen handen!

Mentoring


Als Project Consultant krijg je een mentor toegewezen op elk project. Deze mentor heeft de juiste ervaring en expertise om je te ondersteunen op vlak van hard en soft skills en methodologische vaardigheden. Hierdoor zijn er verschillende types van mentor mogelijk: technische mentor, externe mentor, Business Manager, Business Consultant, een collega consultant met de juiste expertise …
Deel deze pagina via:
Stephanie De Troyer Recruitment Expert
+32 3 304 89 62