Salarispakket op maat

Wil je meer vakantiedagen? Kies je voor een duurdere auto? Of wil je een e-bike leasen? Het nieuwe beloningssysteem van TriFinance geeft jou de mogelijkheid om daar vrijer over te beslissen.

MyFlexReward

De grootste verandering in het reward programma is de invoering van ‘MyFlexReward’. De flexibiliteit van dat systeem gaat veel verder dan wat een klassiek cafetariaplan aanbiedt. Voordelen worden in units uitgedrukt, die voor eenieder op een individuele online rekening staan. Jij kan kiezen hoe en wanneer je die units gebruikt.Om dat te realiseren, betaalt TriFinance een aantal bestaande voordelen niet langer rechtstreeks uit. De eindejaarspremie, het mobiliteitsbudget, de vergoeding voor het aanbrengen van een nieuwe collega - Member Gets Member - en de bovenwettelijke vakantiedagen zetten we om in units.

Daarmee kan jij uit het aanbod de voordelen van je keuze selecteren op het moment dat je het beste past. Uiteraard blijven ook de mogelijkheden van vóór de nieuwe regeling van kracht.Deel deze pagina via: