Me inc.® (Me incorporated)?

Eerst de medewerker en dan de klant

Me incorporated

We schrapten het woord kostenpost als synoniem voor werknemer. Meer nog, we beschouwen onze medewerkers niet als resources of assets, maar als entrepreneurs. Als eenmansbedrijfjes die willen groeien en bloeien. Daarom komen de Me inc.®'ers op de eerste plaats. Jij zit aan het stuur van je carrière. We zijn er namelijk van overtuigd dat professionals ondersteunen die hun eigen bestemming bepalen, de uitgelezen weg is naar succes: dat van jou, van de klant en dus van de organisatie.


750 bedrijfjes vormen samen TriFinance. 750 individuen met elk hun verleden, wensen, dromen en zorgen, die alvast één ding gemeen hebben: ze werken voor dezelfde onderneming en geloven in onze filosofie en manier van werken. Het zijn stuk voor stuk professionals die zich zien als ondernemer van hun eigen talenten, vaardigheden, kennis en carrière. Zelfontwikkeling en bijleren zit in hun genen. Ze zijn niet bang voor onbekend terrein, maar kijken uitdagingen vol goede moed tegemoet. Hun intelligentie koppelen ze aan een pragmatische ingesteldheid en ze vertrouwen op de eigen kennis en talenten. Een Me inc.®'er stelt samenwerking en kennisdeling centraal, en maakt eigen keuzes.

Toegegeven, het is een mondvol, maar het zijn het geen holle woorden of slogans. En om de Me inc.®'er tot volle ontplooiing te laten komen, bieden we een vlakke netwerkorganisatie met de nodige ondersteuning door coaching, mentoring, trainingen, tools, events enzovoort.


Deel deze pagina via:

Daarom komen de Me inc.®'ers op de eerste plaats. Jij zit aan het stuur van je carrière. We zijn er namelijk van overtuigd dat professionals ondersteunen die hun eigen bestemming bepalen, de uitgelezen weg is naar succes: dat van jou, van de klant en dus van de organisatie.