'Je leert alle facetten van een bedrijf kennen, en je krijgt de kans om jezelf echt te bewijzen.'

consultant Anne-Lore Tylleman, junior supply controller

Het fijne aan consultancy is dat je heel snel kan doorgroeien, en dat je van alles kan proeven. Sinds mijn eerste project bij TriFinance wist ik: hier zit ik helemaal op mijn plaats.


Honger naar meer

Mijn eerste werkervaring deed ik op bij Vandelanotte, een gerenommeerd boekhoudkantoor in Brugge. Tijdens die periode volgde ik ook een postgraduaat Fiscale Wetenschappen, omdat ik honger had naar meer. Een vriendin van mij was toen net gestart bij TriFinance en wekte mijn interesse met haar verhalen. Ook een collega bij Vandelanotte, die eerder bij TriFinance had gewerkt, was enthousiast. Allebei benadrukten ze hoeveel rekening de organisatie houdt met haar consultants en hoe ze je ontwikkeling stimuleert, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Toen stond het voor mij vast: daar wil ik werken! 

Van boekhouding naar controlling bij Tereos

Ik ben momenteel actief bij Tereos als junior supply chain controller en ik ondersteun het bedrijf in een transitiefase, waarbij sommige diensten naar het Franse hoofdkwartier verhuizen. Een intensief project, maar dat vind ik het leukst. Zo leer je alle facetten van een bedrijf kennen en krijg je echt de kans om jezelf te bewijzen. En dat loont: ik merk dat Tereos mij vertrouwt en dat motiveert me nog meer om het project tot een goed einde te brengen.

Bovendien kan ik van alles proeven. Zo ben ik bij mijn eerste TriFinance-project bij Grada International heel snel doorgegroeid van boekhoudkundige taken naar aankoop, planning en voorraadbeheer. En hier bij Tereos is mijn takenpakket heel gevarieerd: invoicing, closing, reporting en aftersales.

Bring it on!

Sinds enkele jaren combineer ik mijn projecten met mijn rol binnen JCI, een netwerkorganisatie voor jonge professionals. De basiswaarden van JCI sluiten aan bij die van TriFinance, beide streven naar persoonlijke groei en positieve verandering. Dit jaar organiseren we met JCI bijvoorbeeld ook een aantal opleidingen bij TriFinance Gent, zoals Geheugentechnieken en Kwaliteit. Op die manier komen twee werelden waar ik me heel erg betrokken bij voel bij elkaar, en versterken ze elkaar. Dat TriFinance daarvoor openstaat, vind ik supertof.

Wat mijn volgende stap wordt binnen TriFinance bepaal ik in de eerste plaats zelf. Mijn project bij Tereos loopt nog tot december en wordt erna misschien verlengd. Daarna wil ik me meer toespitsen op Business Controlling. Verbeterpunten zoeken voor een bedrijf, inzicht krijgen in budgettering en rapportering, verregaande analyses en business cases kunnen opstellen: dat is mijn droomjob. Bring it on, TriFinance!

Beschik jij ook over het #typischTriFinance DNA? Neem contact op met het team van TriFinance, of kom eens langs in ons kantoor in Gent.

Hoe kunnen onze consultants jouw bedrijf helpen groeien? Contacteer onze business manager Anouk voor meer informatie over wat TriFinance voor jouw bedrijf kan betekenen.

  

Deel deze pagina via:
TriFinance Gent in cijfers
consultant Steven Verniers, senior business controller bij Vandemoortele
Waarom jonge financials voor TriFinance kiezen
Kristoff Temmerman, BU leader T&S Gent over het groei bij TriFinance