'Je leert alle facetten van een bedrijf kennen en je krijgt de kans om het verschil te maken'Honger naar meer

Mijn eerste werkervaring deed ik op bij Vandelanotte, een gerenommeerd boekhoudkantoor in Brugge. Tijdens die periode volgde ik ook een postgraduaat Fiscale Wetenschappen, omdat ik honger had naar meer. Een vriendin van mij was toen net gestart bij TriFinance en wekte mijn interesse met haar verhalen. Ook een collega bij Vandelanotte, die eerder bij TriFinance had gewerkt, was enthousiast. Allebei benadrukten ze hoeveel rekening de organisatie houdt met haar consultants en hoe ze je ontwikkeling stimuleert, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Toen stond het voor mij vast: daar wil ik werken! 

Van boekhouding naar controlling bij Tereos

Ik rondde net een project af bij Tereos als junior supply chain controller. Het bedrijf zat in een transitiefase, omdat sommige diensten naar het Franse hoofdkwartier verhuisden, wat het heel intensief maakte. Maar dat vind ik het leukst. Zo leer je alle facetten van een bedrijf kennen en krijg je echt de kans om jezelf te bewijzen. En dat loont: ik merkte heel veel vertrouwen bij Tereos, en dat motiveerde me heel erg om het project tot een goed einde te brengen.

'Bovendien kan ik van alles proeven. Zo ben ik bij mijn eerste TriFinance-project bij Grada International heel snel doorgegroeid van boekhoudkundige taken naar aankoop, planning en voorraadbeheer. En hier bij Tereos is mijn takenpakket heel gevarieerd: invoicing, closing, reporting en aftersales.' consultant Anne-Lore Tylleman, junior supply controllerBring it on!

Sinds enkele jaren combineer ik mijn projecten met mijn rol binnen JCI, een netwerkorganisatie voor jonge professionals. De basiswaarden van JCI sluiten aan bij die van TriFinance, beide streven naar persoonlijke groei en positieve verandering. Dit jaar organiseren we met JCI bijvoorbeeld ook een aantal opleidingen bij TriFinance Gent, zoals Geheugentechnieken en Kwaliteit. Op die manier komen twee werelden waar ik me heel erg betrokken bij voel bij elkaar, en versterken ze elkaar. Dat TriFinance daarvoor openstaat, vind ik supertof.

Wat mijn volgende stap wordt binnen TriFinance bepaal ik in de eerste plaats zelf. Ik wil me graag meer toespitsen op Business Controlling. Verbeterpunten zoeken voor een bedrijf, inzicht krijgen in budgettering en rapportering, verregaande analyses en business cases kunnen opstellen: dat is mijn droomjob. Bring it on, TriFinance! 

Deel deze pagina via:
Lees ook: consultant Steven Verniers, senior business controller bij Vandemoortele