'Employees first ' als basis voor groei

Kristoff Temmerman, Leader van Blue Chip Boutique T&S Ghent

2018 is voor TriFinance T&S Ghent de beloning voor het consequent toepassen van de ‘TriFinance way of doing things’, en vormt de basis voor verdere groei. Binnen de complexe context (druk op de arbeidsmarkt, GDPR, digitalisering) realiseerden onze consultants en interim managers 72 nieuwe projecten, namen we een pak nieuwe consultants aan, en verhuisden we naar een gloednieuw kantoor in Gent. Het geheim? Een team dat er samen onvoorwaardelijk voor gaat.


Consultants als onderscheidende factor


Bij TriFinance nemen we het werk persoonlijk: ons hele verhaal vertrekt vanuit de consultant. Onze mensen zijn intrapreneurs. Ze hebben een sterke motivatie en uitgesproken ambitie, zijn zelfredzaam en willen hun carrière zelf vormgeven. Dat respecteren we en proberen we zo goed mogelijk te ondersteunen.

We geloven voluit in Economies of Motivation®, naar analogie met economies of scale. Zelfs in die mate dat onze consultants op de eerste plaats komen, omdat onze dienstverlening bij hen begint. Hen motiveren om in zichzelf te investeren, zorgt ook voor groei bij ons en bij onze klanten. Want eens hun ondernemerschap is ontwaakt, passen ze het toe in alles wat ze doen: voor zichzelf, maar ook voor hun projecten. Overal willen ze het verschil maken en bedrijven beter laten werken.

En het verschil maken, dat doe je door uit je comfortzone te stappen. Daarom groeien we ook in de complexiteit van onze projecten: het uitbouwen van een Shared Service Center, verantwoordelijkheid nemen in een afsluitproces of bedrijfsgerichte analyses en rapportering. Onze mensen worden gedreven door honger. Hen voeden door hen te koppelen aan het ideale project mét de juiste mentor, dat is onze know-how. Zo maken wij het verschil voor onze klanten: door groei te stimuleren en te investeren in mensen. Door vertrouwen te geven, trots te zijn op hun capaciteiten en hen te laten dromen. Want hoe snel de wereld ook verandert, er is één constante: bedrijven gaan vooruit dankzij gedreven mensen.


Klaar voor elke toekomst


Wat de toekomst brengt is geen exacte wetenschap, gezien de vele impulsen die op de (bedrijfs)wereld afkomen. Maar dat maakt het allemaal net spannend én het is de ideale voedingsbodem voor onze TriFinance consultants: juist door hun open geest, opmerkzaamheid en inschattingsvermogen zijn wij klaar voor de wereld van morgen.


Hoe kunnen onze consultants jouw bedrijf helpen groeien? Contacteer onze business manager Anouk voor meer informatie over wat TriFinance voor jouw bedrijf kan betekenen.
Deel deze pagina via:
TriFinance Gent in cijfers
Waarom jonge financials voor TriFinance kiezen
consultant Anne-Lore Tylleman, junior supply controller bij Tereos
consultant Steven Verniers, senior business controller bij Vandemoortele