Typisch TriFinance: Ruben Verelst

#learning&sharing

Je werkt nu 9 jaar voor TriFinance. Hoe is dat tot nog toe verlopen?

“Ik heb verschillende mooie projecten in meerdere sectoren en bedrijven gedaan. Ik heb er veel uit geleerd, in het bijzonder dat ik me heel prettig voel wanneer ik mensen kan ondersteunen. Op mijn shirt staat niet toevallig #learning&sharing. Dat TriFinance zijn werknemers centraal stelt, was een van de redenen waarom ik er destijds voor heb gekozen.”

Steeds bijleren ligt je wel, niet?

“Zeker, en TriFinance bood me de gelegenheid dat te doen. Ik studeerde Performance Management aan de EHSAL in Brussel en vorig jaar volgde ik de cursus ‘train de trainer’. Dat komt allemaal goed van pas bij mijn rol als mentor. Ik begeleid sinds midden 2016 vijf mensen tijdens hun projecten.”

Naast kennis opdoen, verspreid je ook jouw expertise.

“Ik maak deel uit van onze zogeheten ‘Radar Teams’. Deze hebben als doel om onze kennis en expertise intern te delen. We zijn bezig met het opstellen van een model voor data governance en met de nieuwe Europese ‘General Data Protection Regulation’ (GDPR). Daarnaast is er de werkgroep Insurance, die onze kennis over finance digitaliseert. Collega’s zijn gebaat bij al de initiatieven die we nemen. Naast het delen van kennis is het de bedoeling die om te zetten naar diensten voor onze klanten.”
Deel deze pagina via: