Typisch TriFinance: Marilinda Croes

#750individuals750uniquecareers

Hoe passen TriFinance en jij bij elkaar?

“Ik hou van een persoonlijke aanpak. Hier kan ik gemakkelijk met mijn vragen bij het hele team terecht. Steeds nieuwe opdrachten mogen uitvoeren, zit me als gegoten, want ik wil zoveel mogelijk leren. Dat kan bij TriFinance, dat me veel beweegruimte geeft om te groeien.”

Hoe kwam je bij TriFinance terecht? Waarom koos je voor het bedrijf?

“Ik heb drie jaar voor een investeringsbank gewerkt als financieel en economisch analyste. Omdat ik vond dat bepaalde taken efficiënter moesten kunnen, ging ik via een traineeship Data Science studeren in Amsterdam en combineerde dat met een job bij de gemeente Utrecht. TriFinance nam zelf met mij contact op en ik voelde meteen aan dat de organisatie veel belang hecht aan de ontwikkeling van zijn mensen. Ik kreeg de vraag welke voor mij de ideale functie was en we overliepen welke weg ik er nog naartoe diende af te leggen.”

Welke is die ideale functie?

“Zo goed mogelijk processen en datastromen laten verlopen, dat spreekt me enorm aan. Financial modelling en business analyse vind ik ook bijzonder interessant.”

Op je shirt staat ‘750 individuals 750 unique careers’? Wat versta je daaronder?

“Dat je bij TriFinance niet gaat voor een ‘standaard’ carrière. Je hebt er veel keuzes en kan er meerdere competenties verwerven en uitbouwen. Het gaat veel breder dan binnen het spoor blijven van een en dezelfde functie.”
Deel deze pagina via: