Typisch TriFinance: Julie Van Tuyckom

#strongindividualsgreatteamwork

Waarom heb je voor TriFinance gekozen?

“Ik was ongelukkig bij mijn vorige werkgever en zocht op LinkedIn naar een andere job. TriFinance was me als naam al bekend omdat het een groot hockey-evenement had gesponsord in Antwerpen. De vacature die ik vond, was me op het lijf geschreven: business consulting, in het bijzonder adviesverlening over het AX-systeem en de implementatie ervan.”

Je werkt een jaar voor TriFinance. Hoe vind je het?

“Ik ben al 15 jaar aan de slag en het is de eerste keer dat ik voor een consultancybedrijf werk. De manier van werken, past perfect bij mij. Ik kan heel autonoom mijn projecten uitbouwen en tegelijkertijd is er de continue mogelijkheid tot begeleiding. Wanneer ik een vraag heb, is iedereen er om me te helpen. Dat evenwicht tussen de guidelines van een project, er autonoom vorm aan kunnen geven en de juiste ondersteuning krijgen, is echt een prachtige manier van jobinvulling.”

Dat komt perfect overeen met hoe je zelf bent, zeg je zelf.

“Inderdaad. Ik had het in het begin wat moeilijk met de terminologie van TriFinance: Me inc.®’ers, Economies of Motivation® enzovoort, en met de tools zoals Living Me inc.®. Die kunnen we gebruiken om onze carrièregroei sneller tot stand te brengen. Bovendien helpen mentoren en coaches daarbij. De oorspronkelijke ‘aarzeling’ is nu totaal weg en ik ben helemaal mee met de filosofie van TriFinance. Dat heel zelfstandig kunnen werken, heeft te maken met het vertrouwen dat je als individu krijgt. Samenwerken versterkt ons, Me inc.®’ers.”
Deel deze pagina via: