Download: TriMagazine, een tijdschrift voor en over Project Consultants

Een magazine? Is dat nog wel van deze tijd, in een digitale wereld waarin iedereen 24/7 communiceert en nieuws nooit ver weg is? Wij denken van wel. Want juist binnen al die hectiek van de FastLane is het de moeite de rust van Park te zoeken en een pas op de plaats te maken. Een moment te nemen om te reflecteren op het nu en op waar je naartoe wilt. Dat is precies wat we met dit magazine beogen.

De groei van mensen is voor ons de sleutel tot succes; voor medewerkers, klanten en voor onszelf. We geloven dat mensen hun richting moeten kiezen. En daar bieden we graag ruimte en ondersteuning voor. Het begon met een idee, maar onze filosofie is inmiddels uitgegroeid tot een strategie, die we samen elke dag verder vervolmaken. Dat gaat niet vanzelf. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd. We zien om ons heen dat onze organisatie langzaam volwassen wordt. Maar net als onze mensen moeten we zelf ook in ontwikkeling blijven.

We kijken dan ook uitdrukkelijk vooruit. We hebben veel meegemaakt en gaan dat zeker nog meer doen. Het doel is onze netwerkorganisatie verder te versterken. Om samen te blijven leren. En we zitten middenin dat proces. Dat is soms schakelen. Toch zijn we ervan overtuigd dat we alleen op die manier kunnen waarborgen dat TriFinance de ruimte voor ontwikkeling kan blijven bieden. Het is tijd om vanuit onze gezonde basis verder te bouwen. En het zal je niet verbazen dat we daarbij vol inzetten op groei door samenwerking. 

Met een mix aan boeiende artikelen geven we jou en de mensen om je heeneen indruk van TriFinance.Wie we zijn en vooral wie we willen worden. 

Downloads
 
TriFinance will process the above information to contact you and explore your ambitions. Your data will be stored in our systems in a secure way. For more information, please read our privacy policy