cover
"Passion never fails!"Esther SantermansProject Consultant

Een dag uit het leven van ... Esther Santermans

In september 2009 ben ik in het Young Hub programma bij Trifinance gestart, net na mijn studies Handelsingenieur, met een major in 'Accountancy & Financiering', in Leuven. Voor mij was een functie als project consultant de ideale manier om te kunnen proeven van alle soorten functies die mogelijk zijn binnen een financiële afdeling in zowel Multinationals, KMO’s,..

Persoonlijke visie

Ik hou ervan om zelfstandig, als self starter, aan het werk te gaan bij de klant en daarbij zelf nieuwe ideeën, verbeteringen in het proces aan te brengen. Door mijn optimisme en enthousiasme probeer ik steeds op een positieve en gemotiveerde manier in team samen te werken om op die manier samen de uiteindelijke doelen te bereiken.

Een dag uit het leven van ...

Momenteel werk ik bij een bedrijf uit de automotive sector en help ik het Credit & Collection team om een lange achterstand op een snelle en efficiënte manier weg te werken. Doordat ik zelf al een analyse maak per klant en hierbij telkens een actie voorstel, zal de collector sneller tot de juiste en meest efficiënte actie kunnen overgaan. Ik help mijn collega’s eveneens met operationele taken die veel tijd in beslag nemen zodat zij zich tot de essentie van hun taken kunnen beperken. Ik hou ervan om in team samen te werken en ben een grote voorstander van open communicatie.

Waarom TriFinance?

Ik ben in contact gekomen met TriFinance via een medestudente. Hetgeen me het meest aantrok aan een job als project consultant is de afwisseling in projecten, zeker als pas afgestudeerde. Het is super om voor een bedrijf als TriFinance te werken. Door de vlakke structuur zijn alle evenementen heel toegankelijk en heerst er telkens een losse en aangename sfeer tussen de project consultants en het BaseCamp. Er wordt eveneens veel belang gehecht aan je verdere ontwikkeling door jaarlijks een aantal trainingsessies te voorzien.

Esther Santermans Business Consultant Transition & Support
+32 3 201 25 60