Business Unit "Management Information & Systems" (MI&S)

MI&S (Management Information & Systems) is de gespecialiseerde consultancy afdeling van TriFinance die zich toelegt op de link tussen business, finance, IT, data en kennis. Een gespecialiseerd team van consultants en project managers helpt organisaties om hun processen en informatiestromen te optimaliseren: van master data via ERP-systemen tot Business Intelligence en Corporate Performance Reporting. 


Wat maakt MI&S uniek? MI&S is sterk ‘do how’-gedreven in finance, controlling en reporting. Het slaat de brug tussen advies en implementatie. MI&S werkt functioneel, is volledig onafhankelijk van software-ontwikkelaars en -verkopers, is pragmatisch en staat altijd aan de kant van de klant.

Onze missie

We adviseren, ontwerpen en implementeren oplossingen voor rapportering en het aanleveren van management informatie en hebben een volledige visie op de hele informatieketting: van Corporate Performance Management tot Master Data.

Wij leveren het juiste advies bij de opzet van een adequate ICT architectuur met de laagste Total Cost of Ownership en steeds onafhankelijk van software producten. Verder ondersteunen we bedrijven en organisaties op het vlak van Project Management, Business Process Management en Business Process Improvement doorheen de verschillende projecten.

Ons team

TriFinance beschikt over de grootste hub van controllers in België. Ons team bestaat uit ervaren professionals die weten hoe het er in de praktijk aan toegaat. Onze consultants nemen sleutelrollen op als projectleider of key user, bouwen rapporteringen of analytische modellen, geven opleiding aan gebruikers, voeren testen uit en/of schrijven documentatie. Door deze mix aan expertise kunnen we als geen ander de beste oplossingen voorstellen en voor de juiste inzichten zorgen. Steeds op maat en volgens de behoeften van het bedrijf of de organisatie.

Ontdek ons uniek trainingsaanbod: trainingen voor controllers, door controllers.

Serge Vigoureux Director Management Information & Systems
+32 9 210 82 75
BU Management Information & Systems
BU Management Information & Systems